Organisatie vraagstukken

Steeds meer organisaties zijn zich ervan bewust dat er verandering noodzakelijk is. Wendbaarder, lerend, innovatiever, zelforganiserend, in verbinding, resultaatgericht. Ik begeleid organisaties bij dit soort veranderprocessen. Via het inzetten of aanleren van andere werkwijzen, het coachen van het management, teams en medewerkers, het geven van trainingen, faciliteren van bijeenkomsten, of gewoon in het werk, samen aan de slag.

 

Werkwijze

Ik benader organisatievraagstukken altijd meerdimensionaal. Het is altijd een mix. Van de ene kant gaat het om zaken zoals de missie, visie en strategie van de organisatie, en de daarbij behorende ambities, doelen, werkprocessen, werkwijzen of werkafspraken (de bovenstroom). Aan de andere kant aspecten zoals organisatiecultuur, drijfveren, houding en gedrag (de onderstroom). Het belangrijkste perspectief dat alles verbindt is dat van de organisatie als geheel: bestaande uit individuen, teams en management. Mensenwerk dus.

 

Interesse?

Ook als je niet precies weet of ik iets voor je kan doen, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ik denk graag mee.

"Jessica is een out of the box-denkend professional die gaat voor resultaat; resultaat dat er echt toe doet. Als geen ander is zij in staat vernieuwende methodieken te verbinden met het oplossen van ingewikkelde (organisatie)vraagstukken. Zij is op een bijzondere manier in staat mensen te enthousiasmeren en energie te brengen. Ze  is een belangrijke drager geweest van de organisatievernieuwing"