Individuele coaching

Een persoonlijk coachingstraject kan helpen als je iets wilt veranderen. Zowel in je privéleven als in het werk. Een belemmering waardoor je niet doet wat je zou willen doen. Angst die elke keer de kop op steekt. Valkuilen waar je keer op keer instapt. Je leert patronen herkennen en omzetten naar effectief gedrag. Je krijgt inzicht in jezelf en je vergroot je mogelijkheden om er grip op te krijgen en het anders te doen. 

 

Leiderschap coaching

Leiderschap coaching is bedoeld voor mensen die leiding geven aan een team of aan andere managers. Het is een persoonlijk ontwikkeltraject met specifieke aandacht voor het complexe krachtenveld waarin leiders zich dagelijks bewegen, zoals stakeholders en klanten, de eigen leiderschapsstijl, het vinden en houden van balans, eigenaarschap, wendbaarheid, het in beweging krijgen en gemotiveerd houden van je mensen, en natuurlijk je kracht en blinde vlekken als leider.

 

Loopbaan- en talentontwikkeling

Zit je klem in je werk? Geeft je baan je weinig energie? Wil je het beter en leuker? Wil je weten wat jouw unieke talenten zijn en hoe je die het beste kunt inzetten in je werk? Met een loopbaan- of talentontwikkelingstraject krijg je zicht op jezelf, je drijfveren en talenten. Je krijgt zicht op wat je mogelijkheden zijn en wat je volgende stappen  zijn. Het helpt je om je eigen koers te bepalen en in te slaan.

 

Mijn werkwijze

Als coach begeleid ik je om patronen te onderzoeken en/of om je drijfveren, talenten en dromen te ontdekken. Ik stimuleer je om nieuwe mogelijkheden te zien en uit te proberen. En stap voor stap nieuwe paden in te slaan. Ik ga hierbij uit van je eigen gezonde veerkracht. Hierbij bied ik je een veilige context en benader ik je open, respectvol en met warmte. Tegelijkertijd daag ik je uit met scherpe observaties, rake vragen, verrassende invalshoeken en praktijkoefeningen. Het onbespreekbare maak ik bespreekbaar. Mijn precieze aanpak stem ik af op wat voor jou werkt.

 

Traject

Een kennismakingsgesprek waarin we je coachvraag verscherpen is altijd vrijblijvend. Gemiddeld genomen kan een traject van 6 gesprekken voldoende zijn om je bewustzijn te vergroten, in beweging te komen en/of ander gedrag te ontwikkelen. Hoe het traject er precies uit kan zien, is afhankelijk van de situatie en dat verkennen we dus samen.

 

Interesse?

Ook als je niet precies weet of ik iets voor je kan doen, neem dan gerust vrijblijvend contact op. Ik denk graag mee.


 

 

 "De openbaringen die in jouw coaching traject zich hebben voorgedaan hebben nog dagelijks invloed en uitwerking op mijn leven."